top of page

Avbestilling innen 48 timer eller ikke møtt til time. 

Må informere litt ekstra innimellom. 

Jeg kommer til å stramme inn på dette i år, fra og med nå i januar.

I de fleste velvære klinikker så er det 48 t avbestillingsfrist, og dette gjelder også hos meg. Dersom du sender melding og sier du vil avbestille timen din, så er dette gjeldende, fra du gir beskjed.  

Avbestillingsgebyret/ikke møtt er på 1500 kr.

Jeg har desverre ikke så stor kapasitet som jeg ønsker for tiden, og dette gir også litt ventetid på timene.

I tillegg til de som ikke sier ifra at de ikke kommer så sitter jeg å venter. Jeg venter 10 min inn i timen da det kan oppstå forsinkelser, men når disse 10 minuttene har gått, så får jeg dårlig tid til å utføre behandlingen, mindre tid til rydding og vasking, dette gjør jeg mellom hver kunde og da går desverre timen tapt. 

Priser for 2024

Jeg har valgt å ikke øke prisene ved nyåret. Det er trange tider for mange, men en liten tur til hudpleier er noe alle bør ha muligheten til. Siden jeg klarer å holde mine utgifter lave, så holder jeg også prisene der de er.

Vi får inn estetisk lege her hos jentene på nedre kongerød. 

Dr. Abasin Slemankhil

Dr. Abasin har dedikert livet sitt til å forbedre menneskers helse og skjønnhet. Karrieren begynte som fastlege med bakgrunn i akuttmedisin, i Danmark.

Som allmenn/akuttlege hadde jeg daglig kontakt med pasienter, som kom med alt fra infeksjoner, til forskjellige hudsykdommer. Det var en givende, men utfordrende tid, men jeg hadde alltid et ønske om å drive med estetisk medisin. 

Selv om jeg hadde det travelt med jobb som fastlege og i akuttmedisin, hadde jeg veldig lyst til å begynne med estetisk medisin. Jeg skjønte at sunnhet og skjønnhet henger tett sammen, og jeg ønsker å bruke min kunnskap og ekspertise på å hjelpe mine pasienter med å se og føle seg bedre. Derfor besluttet jeg å følge drømmen, utvikle ferdigheter og kunnskaper og bli estetisk lege.  

Jeg begynte utdannelse innen estetisk medisin og har fått stor erfaring innen forskjellige injeksjonsbehandlinger. Selv om jeg ønsker å jobbe innen estetisk medisin, vil jeg også holde fast på arbeide innen fastlegeordningen. 

Alle mine sertifiseringer er oppdaterte og jeg fortsetter med å finjustere teknikkene mine. 

  • Instagram

Oppdatering - sosiale medier

2023 er snart ferdig og for et år det har vært. 

Først må jeg bare si at jeg er veldig takknemlig for alle kundene mine, som gjør at jeg kan drive denne klinikken. Det er så morro, og enda gøyere når dere er fornøyd. 

Det har vært noen lovendringer siden jeg startet klinikken. Jeg har aldri vært særlig god til å oppdatere sosiale medier, men etter lovendringene eller forsterkningene av lover så synes jeg det har vært enda vanskeligere å legge ut bilder av det jeg driver med på sosiale medier. 
Forskriften om markedsføring av kosmetiske inngrep ble 21.03.23 strammet inn. En lengre periode var det uklart for meg og flere av mine kollegaer hva som var lov å markedsføre og ikke på sosiale medier. At det er tatt med laserbehandling under denne loven er fortsatt ikke helt klart for meg og kollegaer i yrket, derfor har jeg avventet å legge ut noe. 

Jeg har forsøkt å kontakte statsforvalter for å få klarhet i hvordan laserbehandlinger bør markedsføres, men får ikke særlig til svar. 

 

Å få lov til å legge ut bilder på sosiale medier av behandlingen er helt opp til hver enkelt kunde. For at ikke kundene mine skal føle seg presset til dette har jeg lagt dette spørsmålet inn i konsultasjonsskjemaet for laserbehandlingene. 
 

Endret adresse 2023

Klinikken byttet lokale tidligere i år, 2023, og er nå lokalisert på Klyve, Nedre kongerød 39.

Her er jeg sammen med:

Hudpleier Linn Kristin Røstberg, som driver Force of Beauty Clinic 

og

Sykepleier Siri Pettersen som driver Spotless Beauty Clinic

Åpningstider sommer 2023

I sommer er det desverre begrenset åprningstid. Ta kontakt for å avtale timer, ellers prøver jeg å holde timma oppdatert på åpningstid. Du kan booke time via timma her: https://bestill.timma.no/laserogvelvreas

Avbestillingsfrist

Hos meg er det 48 timer avbestillingsfrist. Dersom du avbestiller innen disse 48 timene kommer det et gebyr på 1500 ,-

bottom of page