top of page

Behandlinger

Aldersgrense 18 år.

FJERNE TATOVERING

Har du en tatovering du angrer på? Med min Yag laser kan jeg fjerne alle tatoveringer, i alle størrelser og farger. Noen trenger få behandlinger, andre trenger flere.  

 

FJERNE HÅR MED LASER ELLER VOKS

Jeg tilbyr 2 forskjellige hårbehandlinger. Ene er voks og den andre er laser hårfjerning. Med voks får du er resultat opptil 3-5 uker, men med laser får du resultat opptil 5 år etter 8-12 behandlinger

 

FJERNE STREKKMERKER

Har du trent hardt og strekt huden for raskt? Eller kanskje vært gravid? 

Jeg tilbyr en kombinasjon av forskjellige behandlinger for å fjerne strekkmerker. Pris avhenger av hvor store, dype, hvor stort område og hvilken farge det har. Prisen avtales på konsultasjon

 

HUDOPPSTRAMMING

Ønsker du å stramme opp huden? Laseren stimulerer huden til å produsere mer kollagen og elastin for å bygge opp huden igjen. 

 

HOLLYWOOD PEEL

Carbon laser peel er en effektiv behandling for å fjerne urenheter, talg og fjerne døde hudceller. I tillegg strammer behandlingen opp huden, minsker porene og gir huden glød.

Laseren stimulere huden til å produsere mer kollagen og elastin, som holder huden stram, ung og frisk.

 

ROSACEA OG PIGMENTFLEKKER 

Rosacea er en kronisk betennelsestilstand i huden. Etter hvert kan huden bli vedvarende rød, spesielt i panne, på nese og i kinn. I noen tilfeller kan de små blodårene sprekke (sprukne kapillærer). Dette kan behandles med laser.

 

Har du vært uheldig i solen og fått noen brune flekker i ansiktet eller resten av kroppen? Pigmentcellene i huden produserer et protein som kalles melanin. Der som huden er skadet blir det dannet mer melanin, som gir pigmentflekker. Dette kan behandles med forskjellige behandlinger, både alene og i kombinasjon. 

 

MICRODERMABRASION/DIAMANTSLIP 

Diamantslip er en effektiv og skånsom behandling som fjerner døde hudceller og gir huden en ny glød. Å fjerne døde hudceller er viktig for å bevare en sunn og frisk hud. Behandlingen åpner porene slik at huden får puste og setter i gang blodsirkulasjonen som gir utløp for avfallsstoffene kroppen ønsker å bli kvitt, gjennom talgkjertlene. I tillegg gjør det at huden får bedre utnytte av produktene du tilfører. 

 

DERMANEEDLING

En behandling som består av mange små nåler som pulserer gjennom huden. Nålestikkene lager små kanaler som gjør det lettere for huden å ta opp produktene. Dette er en kontrollert skade som gjør at huden begynner å reparere seg selv. Denne behandlingen er super for:

  • Pigmentflekker

  • Fine linjer

  • Oppstramming av hud

  • Aknearr

  • Reduserer store porer

  • Glød i huden

MASSASJE ANSIKT OG DECOLLATAGE

En behandling som man slapper av med, og har mange fordeler. En ansikt- og decollatage massasje øker blodsirkulasjonen, som gir cellene oksygen og gir huden glød og hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer. Kroppen kvitter seg med avfallsstoffer gjennom blodstrøm og lymfekjertler. I lymfekjertlene har vi en væske - lymfe som inneholder hvite blodceller som er en del av immunforsvaret til kroppen. Så det er aldri feil å hjelpe kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffene. massasjen kan derfor også hjelpe om du har hevelser i ansiktet. 

Behandlingen er også fin om du sliter med spenningshodepine, nakkesmerter eller stram kjevemuskulatur. 

Laser og velvære fikset_edited.png
bottom of page